-7 C
Sarajevo
Thursday, January 17, 2019

UDALA SE IAKO JE ZNALA DA ĆE GA OSTAVITI: Neobična priča žene koja je šest mjeseci prije vjenčanja shvatila da to nije to

‘Koji su bili moji ciljevi? Što sam željela postići u životu? Nisam znala odgovore, ali u jedno sam bila sigurna – nisam željela da mi život bude prosječan’

Prekidi su uvijek teški, ali kada ste u vezi s ljubavi iz školskih klupa, ponekad je teško prepoznati je li vrijeme za odlazak. Bivša menadžerica banke Khara Williams iz Australije shvatila je da to neće potrajati šest mjeseci prije najavljenog vjenčanja. Brak joj se raspao kada je imala samo 24 godine.

I understand the very real need for women to connect with a community of like-minded individuals, people who 'get it'…

Publiée par Khara Williams sur Dimanche 11 novembre 2018

Izgubila sebe

“To je teško staviti na papir jer zvuči okrutno, ali ljubav i život nisu uvijek crno-bijeli. Ja sam njega voljela i obožavala. Bili smo najbolji prijatelji, ali u mnogim slučajevima osjećala sam se kao da sam mu majka”, napisala je Khara na svom blogu.

Premda je od toga razvoda krenula dalje i u novom je braku s dvoje djece, istaknula je da želi podijeliti svoju osobnu priču kako bi pomogla ljudima na njihovu “putu otkrivanja prave svrhe”. “Upoznala sam bivšeg supruga kada mi je bilo 15 godina”, kazala je i objasnila da je u toj dobi teško znati tko si zapravo.

“Između škole i rada u lokalnom supermarketu, nisam očekivala da bih mogla sresti muškarca za kojeg ću se udati”, rekla je Khara. Ali par se zaljubio i preselio s periferije u grad. Khara je svoga partnera podržavala u svemu, ali je negdje u međuvremenu na tom putu izgubila sebe.

I'm 7-and-a-half months pregnant here with my second child and even then I still had so much to discover about what…

Publiée par Khara Williams sur Vendredi 21 septembre 2018

Uvijek ista pitanja

“Koji su bili moji ciljevi? Što sam željela postići u životu? Nisam znala odgovore, ali u jedno sam bila sigurna – nisam željela da mi život bude prosječan”, priznala je blogerica. Šest mjeseci prije vjenčanja, kaže, znala je da njezin dragi nije onaj pravi, ali je nastavila dalje smatrajući da je u njezinoj dobi to bilo ono što je trebalo učiniti.

“Možda tako trebaju izgledati sve ozbiljne veze? Možda je u tome bit braka, možda se ljubav razvije s vremenom? Možda se tako osjeća kada s nekim planiraš provesti život?”, ispitivala se svakoga dana iako je znala da tako ne treba biti.

Udala se za toga dečka, ali njihov je brak puknuo kada je imala samo 24. Tada se našla u “mračnom prostoru”. “Nisam imala prijatelje sa sličnim iskustvima, ali svi su mi pružali podršku. Ipak je to bio šok, pretpostavljam. Izvana smo izgledali kao sladak par iz djetinjstva, ali duboko u sebi sam patila”, rekla je Khara.

It’s no surprise that sitting all day does some undesirable things to our bodies. Research has linked excessive sitting…

Publiée par Khara Williams sur Mercredi 22 août 2018

Lekcija iz prvog braka

Oko 18 mjeseci prije i poslije razvoda udaljila se od svih, čak i od obitelji. Prestala je pozivati ljude na večeru i družiti se. “Osjećala sam se zarobljeno, izgubljeno. Pokušavala sam samo preživjeti iz dana u dan”, prisjetila se blogerica.

Onda se počela polako oporavljati i izgraditi sebe. Posjećivala je psihologa. “Godinama poslije, nakon rođenja svoga sina Toma, morala sam se spriječiti da upadnem u isti obrazac s drugim suprugom. Predložila sam mu da mi se pridruži u mojoj poslovnoj avanturi. On je bio sumnjičav, ali ja sam pritiskala. Tada sam shvatila da je to moja svrha i moj san, a ne njegov”, kazala je.

“Moj drugi brak je ovo što je jer sam naučila toliko toga o sebi u prvom braku. Zahvalna sam na tom iskustvu jer me naučilo kako da se razvijam prema naprijed i naučim kakva veza može i treba biti. Svaki odnos zahtijeva trud, ali tek kada obje strane znaju tko su i što su, onda to može biti prekrasno partnerstvo. Uvijek ću biti zahvalna prvom suprugu za lekcije koje sam naučila”, zaključila je blogerica.

Happy Father's Day to all the amazing dads, stepdads and granddads out there, including my amazing husband Scott, who…

Publiée par Khara Williams sur Samedi 1 septembre 2018

Izvor : net.hr

IZDVAJAMO

“Čović hoće da crta nove granice, ovako bi po njemu trebala izgledati BiH, a Dodik nije jedini koji će nas prodati”

Reakcija na izjave predsjednika Srbije o potrebi stvaranja trećeg entiteta u Bosni i Hercegovini Šef Kluba zastupnika Demokratske fronte (DF) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine...

Ovo su Komšiću uradili u Hrvatskoj i NEĆE MU BITI DOBRO

Hrvatski portal “poskok.info”, pozivajući se na pisanje također hrvatskog portala “dnevnik.ba”, objavio je vijest da je Željko Komšić, navodno, u septembru 2006. godine učio...

Silajdžić: Znate li zašto BiH smeta svakome!

– U Srbiji svjedočimo konstantnoj dvostrukoj politici prema našoj zemlji, formalnoj koja deklarativno priznaje suverenitet i teritorijalni integritet BiH, te suštinskoj koja u Bosni...