-7 C
Sarajevo
Thursday, January 17, 2019

Parovi na internetu otkrili koliko puta sedmično imaju odnose u braku, odgovori variraju

Stranica Men’s Health je izdvojila nekoliko odgovora sa Reddita na pitanje o tome koliko su česti odnosi ljudi koji su u braku. Odgovori su iznenađujući i variraju od jako loših do odličnih.

“Bar jednom preko vikenda i dva puta radnim danima u prosjeku, tako je kod nas. Sve zavisi koliko smo umorni i kad stignemo kući. Ima sedmica kada se ništa ne događa, a u braku smo već osam godina”, rekla je jedna od korisnica Reddita.

Jedan od korisnika koji je potpisan kao kanađanin kaže kako on ima 27 a njegova djevojka 31 te kako će naredni mjesec proslaviti deceniju partnerstva.

“U ovih deset godina smo se trudili ne propustiti niti jedan dan, stalno imamo odnose. Ako se nekad desilo da ništa ne uradimo, to je zato što smo bili prezauzeti djecom ili jer smo previše umorni od obaveza. Jednom se naljutila na mene i nismo imali odnose više od deset dana, jedva sam izdržao”, napisao je on.

Korisnik pod imenom “droptherock” navodi kako on i njegova supruga nemaju djece ali kako odnose imaju i do četiri puta sedmično. Zajedno su osam godina, od čega su tri u braku.

Jedan od korisnika je odgovorio da se kod njega broj samo smanjuje, te da su osam puta sedmično spadali preko jednom sedmično do tri puta mjesečno, da bi nakon pet godina braka završili na samo jednom odnosu mjesečno.

Ipak, mnogi parovi su se javili i odgovorili kako imaju svakodnevne odnose te kako su sigurni da će ta situacija potrajati. Nekoliko njih je odgovorilo kako imaju problema u braku zato što im nedostaje odnos sa partnerom, a kojeg nema usljed finansijskih problema ili previše stresa oko djece i posla.

IZVORklix.ba

IZDVAJAMO

“Čović hoće da crta nove granice, ovako bi po njemu trebala izgledati BiH, a Dodik nije jedini koji će nas prodati”

Reakcija na izjave predsjednika Srbije o potrebi stvaranja trećeg entiteta u Bosni i Hercegovini Šef Kluba zastupnika Demokratske fronte (DF) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine...

Ovo su Komšiću uradili u Hrvatskoj i NEĆE MU BITI DOBRO

Hrvatski portal “poskok.info”, pozivajući se na pisanje također hrvatskog portala “dnevnik.ba”, objavio je vijest da je Željko Komšić, navodno, u septembru 2006. godine učio...

Silajdžić: Znate li zašto BiH smeta svakome!

– U Srbiji svjedočimo konstantnoj dvostrukoj politici prema našoj zemlji, formalnoj koja deklarativno priznaje suverenitet i teritorijalni integritet BiH, te suštinskoj koja u Bosni...