Ovo je poruka Hordi zla pred skup u Banjaluci: Slušajte, Srbijanci

1176

Navijačka grupa Horde zla, nije i nikada neće biti sredstvo za ostvarivanje nečijih ciljeva, pogotovo ne političkih. Notorna je laž da navijači Sarajeva idu u Banja Luku na proteste i da ruše bilo koga”, saopćili su navijači FK Sarajevo.

KS / Išli smo u potragu za huliganskim autobusima u Sarajevu: Žao nam je, kolege, ali…
“Uzevši u obzir u najmanju ruku simpatičnu naslovnu stranu žutog srpskog lista Alo, imamo potrebu da tvrdnje sa iste demantujemo. Ovim putem poručujemo onima koji preko leđa Hordi zla žele prikupiti jeftine poene pred predstojeće izbore, da za tu rabotu moraju pokucati na neku drugu adresu. Dakle, ograđujemo se od svih izmišljotina koje su napisane i koje bespotrebno potpiruju mržnju i kaljaju ugled grupe koja egzistira 31 godinu”, saopćeno je.

Drama zbog 5. oktobra u Banja Luci, Šukalo kazao Lukaču: Po tebe prvog dolazimo

Kako je napisano, navijači Bordo kluba s Koševa poziva “narod ove države da ne bude glup i ne nasjeda na ovakve besmislice, medije da se počnu baviti pametnijim stvarima od navijanja, a državne institucije i nadležne organe da se pozabave ubistvom Vedrana Puljića, za koje još uvijek niko nije odgovarao. Navijače ostavite na miru i ne petljajte nas u vašu mašinu za ispiranje mozgova”.