-5 C
Sarajevo
Thursday, January 17, 2019

Ognjen Vranješ ponovo provocira: Uz fotografiju objavio stih pjesme Baje Malog Knindže

Nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ objavio je novu spornu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a ovaj put je bh. defanzivac u opis fotografije stavio stih pjesme “Ne volim te Alija” Baje Malog Knindže.

Vranješ je, kao što to često radi kada shvati grešku, obrisao fotografiju, ali ona nije promakla bh. javnosti koja je još jednom žestoko osudila ovaj čin reprezentativca BiH.

Vranješ je uz fotografiju s prijateljima stavio opis “Drhte ruke oko Banje Luke”, što je stih pjesme “Ne volim te Alija” koju pjeva Baja Mali Knindža.

Podsjećamo, Vranješ je nedavno napravio tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a takvo ponašanje oštro je osudio i Nogometni savez BiH.

“Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrijednosti za koje se zalaže NS BiH i ne predstavljaju osobine istinskog sportiste koji treba da bude uzor mlađim generacijama”, poručili su tada iz NS BiH.

Vranješ je nedavno objavio i fotografiju trenutka u kojem je eksplodirao molotovljev koktel među navijačima Ajaxa uz opis “Dobro došli u pakao”, a to su mnogi shvatili kao podršku nasilju na tribinama. Također, osuđen je uvjetno na osam mjeseci zatvora zbog poticanja nasilja putem društvenih mreža dok je nastupao u Grčkoj.

 

IZDVAJAMO

“Čović hoće da crta nove granice, ovako bi po njemu trebala izgledati BiH, a Dodik nije jedini koji će nas prodati”

Reakcija na izjave predsjednika Srbije o potrebi stvaranja trećeg entiteta u Bosni i Hercegovini Šef Kluba zastupnika Demokratske fronte (DF) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine...

Ovo su Komšiću uradili u Hrvatskoj i NEĆE MU BITI DOBRO

Hrvatski portal “poskok.info”, pozivajući se na pisanje također hrvatskog portala “dnevnik.ba”, objavio je vijest da je Željko Komšić, navodno, u septembru 2006. godine učio...

Silajdžić: Znate li zašto BiH smeta svakome!

– U Srbiji svjedočimo konstantnoj dvostrukoj politici prema našoj zemlji, formalnoj koja deklarativno priznaje suverenitet i teritorijalni integritet BiH, te suštinskoj koja u Bosni...