ISPOVEST: Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu koji je mlađi od mene 20 godina nije ništa značilo, jednostavno i pored svega toga me želeo

764

Komšija koji je mlađ i od mene preko 20 godina me danima spopadao.

Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu nije ništa značilo, jednnostavno i pored svega toga me želeo “povaliti”.

Zivkao me je u svaka doba dana i noći, slao mi poruke na facebook, dolazio na kućna vrata sa nekim debilnim razlozima.

lako sam ga odbijala, on je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda. Nisam želela da išta kažem mužu, jer ne znam kako bi reagovao, i zato

sam odlučila da se vidim sa tim klincem i da ga probam ubediti da prestane sa svim tim i da od mene ne može dobiti to što želi, a i sin može da mi bude… ono glupo je.

Odvezla sam se do njegove vikendice, gde je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam, već sa nekim meni nepoznatim drugom.

Ušli smo u vikendicu i počela sam da ga, odnosno njih ubeđujem da to što žele nije uredu i da prestane da me zovejer mi pravi probleme, ali tada su njih dvojica navalila na mene ijednostavno sama protiv njih dvojice nisam mogla da se oduprem, da je bio sam možda bih i mogla, ali…

u par sekundi su me raspremili, a onda su počeli da me “pune” na silu, doduše samo u početku, kasnije sam svesna situacije se opustila jer nisam želela da zadobijem neke povrede.

Preko dva sata su me iskorištavali i kada sam došla kući bila sam sva slomljena.

Muž se uplašio kada me je vidio kako izgledam… slagala sam ga da sam krenula na fitnes i da sam zbog toga tako iscrpljena.

Nikada ga nisam prevarila i gorko se kajem što sam ikako pristajala da se vidim sa tim balavcem. Možda sam sve trebala odma u početku reći mužu, ovako sada je prekasno za sve.