HOROR U VELIKOM SARAJEVSKOM NASELJU: Pogledajte šta je isplivalo iz šahta u ulici…

6

Glavni grad BiH Sarajevo u proteklom periodu donekle je “odahnuo” kada su u pitanju redukcije vode, ali daleko od toga da je stanje u oblasti vodovoda i kanalizacije idealno.

O tome svjedoči i fotografija koju nam je u utorak poslala jedna naša čitateljka, a odnosi se na probleme koje imaju građani u sarajevskom naselju Švrakino Selo…

– Šaljem Vam sliku da vidite kakvu vodu građani Švrakinog Sela u ulici Vejsila Ćurćiča broj 119, piju. Obraćali smo se i Vodovodu (KJP Vodovod i kanalizacija, op.prir.), a i Općini Novi Grad. Čak i Inspekcija Novog Grada je obaviještena i niko nam se po ovom pitanju nije oglašavao.

I jedni i drugi, a i treći, kažu da nisu nadležni za ovo, a mi se pitamo ko je onda nadležan? Sad će i godina dana otkad nam je ovako. Potrovat ćemo se!! Rizikujemo zarazu, nesnošljiv smrad se širi ulicom. Više ne znamo šta da radimo i kome da se obraćamo, pa ste nam Vi jedini preostali. Molimo Vas da nam se bar javite. Unaprijed smo Vam zahvalni – piše ova građanka.

Kako možete vidjeti na fotografiji dole, iz šahta usred ulice su isplivale fekalije…

[ads2]

[ads]

– Šaljem Vam sliku da vidite kakvu vodu građani Švrakinog Sela u ulici Vejsila Ćurćiča broj 119, piju. Obraćali smo se i Vodovodu (KJP Vodovod i kanalizacija, op.prir.), a i Općini Novi Grad. Čak i Inspekcija Novog Grada je obaviještena i niko nam se po ovom pitanju nije oglašavao. I jedni i drugi, a i treći, kažu da nisu nadležni za ovo, a mi se pitamo ko je onda nadležan? Sad će i godina dana otkad nam je ovako. Potrovat ćemo se!! Rizikujemo zarazu, nesnošljiv smrad se širi ulicom. Više ne znamo šta da radimo i kome da se obraćamo, pa ste nam Vi jedini preostali. Molimo Vas da nam se bar javite. Unaprijed smo Vam zahvalni – piše ova građanka.

Izvor : Doznajemo.com

[ads2] [ads]