HAOS U TUZLI| Pored masovne tuče, sijevali noževi, a onda je došlo i do upotrebe vatrenog oružja: Pogledajte užas…

1

U tuzlanskom naselju Bulevar sinoć je došlo do tuče više osoba, a potom i pucnjave, pri čemu su povrijeđena dva muškarca.

Kako je za Faktor potvrđeno u MUP-u Tuzlanskog kantona, u ulici Radeta Peleša najprije je došlo do tuče više osoba, a potom i do pucnjave.

Policiji su, kako saznajemo, ljekari Hitne pomoći sinoć prijavili kako pomoć pružaju dvjema osobama, od kojih je jedna došla sa prostrelnom ranom, dok je druga imala povrede nanesene najvjerovatnije nožem.

Povrijeđeni su nakon toga prevezeni u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

– Pacijent B. M. primljen je sa ubodnom ranom, te je zadržan na Klinici za hirurgiju, dok je pacijent M. A. zbog prostrelne rane u predjelu noge primljen na Klinici za ortopediju, te je opservacija u toku. Oba pacijenta su van životne opasnosti – kazali su nam iz tuzlanske bolnice.

Uviđaj na mjestu događaja još je u toku, a nakon završetka bit će poznato više informacija.

 

Povrijeđeni su prebačeni na UKC Tuzla, ljekari se još nisu izjasnili o stepenu njihovih povreda. Kako javljaju čitatelji portala Tuzlanski.ba večeras je u naselju Bulevar došlo do fizičkog obračuna, muškaraca čiji identitet za sada nije poznat. U fizičkom obračunu korišteno je hlado oružje, pa su prema prvim informacijama dva muškarca zadobila ubodne rane.

– Trenutno raspolažemo informacijama da je u ulici Radeta Peleša u Tuzli došlo do fizičkog obračuna, dvije muške osobe su zadobile povrede i trenutno službenici OKP-a i dežurni tužilac obavljaju uviđaj, nakon čega će biti poznato više informacija, za Tuzlanski.ba izjavio je dežurni operativni MUP-a TK vezano za incident koji je uznemirio stanovnike ovog naselja.

Izvor : ciknews.com

[ads2] [ads]