-7 C
Sarajevo
Thursday, January 17, 2019

Bosanski fudbaler van sebe: Što se tiče tvoje žene, Duško možeš da mi…

Burne strasti u trouglu Karleuša – Tošić – Vranješ neće imati miran završetak, sudeći prema najnovijoj izjavi punoj psovki i uvreda koju je bosanski fudbaler uputio kolegi Dušku Tošiću, mužu svoje tajne dopisne prijateljice Jelene Karleuše.

Posle prvih uzdržanih reči koje su Duško Tošić i Ognjen Vranješ razmenili, što preko medija, što lično, kada je Tošić oduzeo mobilni od svoje žene Jelene Karleuše i u njemu našao niz poruka od Vranješa, bosanski reprezentativac se sada razbesneo i odlučio da Tošića napadne punom snagom. Fudbalskim rečnikom – klizeći start sa dve noge, sa leđa.

Vranješ je u poruci Tošiću izneo niz najcrnjih psovki i uvreda, uputivši ga na svoj polni organ.

– Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rešava problem svoje žene – poručio je Ognjen Vranješ mužu svoje tajne dopisne prijateljice.

Ovom besnom izjavom okončan je niz pasivno agresivnih poruka koje su Vranješ i Tošić prethodno razmenili u sukobu oko tajnog dopisivanja sa Jelenom Karleušom. Najpre je Vranješ poručio da je “Duškova kuća priča po medijima”, a Tošić je na pitanja o bračnim problemima sa Jelenom Karleušom izjavio: “Pitajte Ognjena Vranješa! Ako on kaže da je tako – tako je!”

Javnosti je inače manje poznato da su ova dvojica sada ljutih neprijatelja bili saigrači u istom klubu, Crvenoj zvezdi, 2010-2011. godine, kada je Tošić već bio u braku sa Jelenom Karleušom.

Putevi su im se ponovo ukrstili u periodu između 2014. i 2016. godine, u turskoj ligi, gde je Vranješ igrao za Elazig i Gazijantep, a Tošić za Genčerbirligi i Bešiktaš.

Tošić prošle godine odlazi u Kinu, u klub Gvangdžu, dok je Vranješ u zenitu karijere. Najpre 2017. prelazi u AEK, a od lane je u čuvenom Anderlehtu iz Brisela.

IZDVAJAMO

“Čović hoće da crta nove granice, ovako bi po njemu trebala izgledati BiH, a Dodik nije jedini koji će nas prodati”

Reakcija na izjave predsjednika Srbije o potrebi stvaranja trećeg entiteta u Bosni i Hercegovini Šef Kluba zastupnika Demokratske fronte (DF) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine...

Ovo su Komšiću uradili u Hrvatskoj i NEĆE MU BITI DOBRO

Hrvatski portal “poskok.info”, pozivajući se na pisanje također hrvatskog portala “dnevnik.ba”, objavio je vijest da je Željko Komšić, navodno, u septembru 2006. godine učio...

Silajdžić: Znate li zašto BiH smeta svakome!

– U Srbiji svjedočimo konstantnoj dvostrukoj politici prema našoj zemlji, formalnoj koja deklarativno priznaje suverenitet i teritorijalni integritet BiH, te suštinskoj koja u Bosni...